10 maj 2015

Provåkning av nya vagnen - Joie Mirus Sulky

Jajemen, vi kom hem med en sulky! Jag är jättenöjd! Jag brukar föredra att köpa nytt framför begagnat, men när jag köper av en vän som jag vet tar bra hand om sina saker så har jag inget emot det. Nu har vi bara provkört i typ två minuter för den söta lilla herrn var väldigt trött, men jag är imponerad över hur liten och smidig den är. Lucia ville vara med på en bild också... ;)

Sulkyn heter Joie Mirus. Den är ganska liten så jag räknar bara med att Noah kan ha den något år eller så. Men det gör inget. Just nu känns den perfekt.

Jag gillar verkligen att den är vändbar så att jag kan ha Noah både vänd bakåt mot mig och vänd framåt (jämför bild 1 och 2). Man switchar bara över handtaget så det är väldigt enkelt att byta håll snabbt. Jag läste lite om den innan och visste att det kunde vara lite bökigt att de svängbara hjulen hamnar bak när man har barnet vänd mot sig. Men hjulen går att låsa i ett fast läge så många tycker det är att föredra. Nu tog jag bara en snabb sväng på uppfarten, men jag tyckte inte alls att det var krångligt att ha de svängbara hjulen bak, men det visar sig snart.

Ska bli kul att testa den här på riktigt!


2 kommentarer:

 1. Vi har en tjänst som alla föräldrar är värda

  Blöjor,välling,blöjtårtor mm,med hemleverans

  Testa gärna våra byxblöjor,förmodligen marknadens bästa

  www.blojbudet.se

  SvaraRadera
 2. Vi har en tjänst som alla föräldrar är värda

  Blöjor,välling,blöjtårtor mm,med hemleverans

  Testa gärna våra byxblöjor,förmodligen marknadens bästa

  www.blojbudet.se

  SvaraRadera