3 maj 2015

Familjekalas

Igår hade vi familjekalas för Noah. Massor av folk, mys och fina presenter! Drygt 20 personer blev vi, trots att det var en del som inte kunde komma. Nästan tur det för det var fullt med folk ändå. ;)

Vi hade beställt tårtor med Lilla Spöket Laban på eftersom Noah älskar honom så mycket. Tårtorna kom ifrån Centralens Konditori och var riktigt smaskiga. Jag är ingen tårtälskare direkt, men de var mycket uppskattade. Och superfina!Dags att blåsa ut ljuset! 
Han fick lite hjälp kan man säga...

Noah var på riktigt bra humör och trots att han vaknade från sin eftermiddagslur och huset var fullt av stojiga folk så klarade han det riktigt bra. Han hade ett par dippar under eftermiddagen då han blev lite trött, men han var snart på banan igen. Han kan ju ha riktigt svårt för mycket folk och stoj, men det verkar som han håller på att växa ifrån det. Både mamma, pappa och Noah var nöjda med kalaset! 


En liten vilopaus för att orka fortsätta... <3

Lek med kusinen!

Presentöppning!


Han fick så mycket fina saker! En rutschkana (som man kan koppla vatten till), en Bobby Car, kläder, gossedjur, vattenleksaker, en cd-spelare (så han kan spela barnskivor på rummet), leksaker.... Ja, massor av bra presenter! I morse lekte vi med både rutschkanan och Bobby Caren. Åh, så roligt han hade!


 Tut, tuuut!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar