19 september 2014

Älskar att se Noah leka


Min nya favoritsyssla är att titta på min söta son när han leker. Nu är han 4,5 månad gammal och det är så roligt att se hans utveckling och hur han trivs med att kunna klara av lite mer. Det är mycket mindre frustration i hans liv nu när kroppsdelarna börjar lyda honom mer och han klarar t ex att hålla i saker bättre och bättre. 
Min lillasyster väntar barn i dagarna och hon fick tag på en gå-stol av en kompis. Eftersom hennes plutt kommer att vara för liten för stolen än ett tag var hon så gullig och erbjöd Noah att låna den så länge. Noah älskar den!! Han är visserligen något frustrerad över att leksakerna precis sitter utom räckhåll för att han ska kunna tugga på dem (eftersom precis allt ska in i munnen just nu), men han är så fascinerad och kastade sig över leksakerna från första stund. 


Han har inte greppat det där med att "gå" i stolen än, utan rör sig lite slumpartat fram och tillbaka... eller ja... mest bakåt. ;) Men han har precis börjat använda den, och vi har den inte som "lära-gå-verktyg" utan mest som lek och tidsfördriv. Så länge han har roligt är jag nöjd!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar