8 januari 2015

Hemma igen

Jag fick komma hem från sjukhuset dagen därpå och det var jag jätteglad för. Jag fick ytterligare ett "anfall" av kraftig smärta på sjukhuset och blev lite nervös över att de inte skulle släppa hem mig. Den andra undersökningen visade egentligen samma som den första - jag har en 5 cm stor cysta, vilket egentligen inte är så stort så att det borde orsaka sådana besvär. Läkarna var lite bekymrade över att jag uppenbarligen hade sådana smärtor när de undersökte mig, så vi diskuterade ett tag hur "aggressiv" man skulle vara i behandlingen. Ett alternativ var att operera, men vi kom fram till att det bästa var att avvakta. Jag har ett återbesök på måndag hos min vanliga läkare ändå, så får vi se hur det ser ut då och vad vi kommer fram till.

Smärtnivåerna kommer och går lite, men inget nytt sådant där riktigt "anfall" med kraftiga smärtor. Håller tummarna på att det är på väg att gå över!


3 kommentarer:

 1. Usch så trist - har oxå haft problem med cysta - den smärtan bläh - inte roligt! :( krya på dig! www.mamnassmagryn.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, den smärtan slipper man gärna. :(

   Radera
 2. Mammassmågryn skulle det va :)

  SvaraRadera