24 februari 2015

Ett privilegium

Jag älskar att vara föräldraledig och hemma med min son. Det är mycket jobb och den som tror att "ledig" verkligen är ledig misstar sig. Jag har aldrig haft så här mycket att göra i hela mitt liv, men jag tycker det är fantastiskt.

Det är mitt jobb som förälder att guida min son i livet och lära honom rätt och fel. Det är lätt att tro att det är så enkelt som att han är här för att följa mig, men ibland sitter jag bara och tittar på honom när han leker och upptäcker världen och då slås jag av vilket privilegium det är att jag får följa med på hans äventyr. Han håller på att lära sig det mesta för första gången... se, känna, lukta, smaka... Vilken fantastiskt upptäcktsresa han är ute på och tänk att jag får följa med! Det är faktiskt hur coolt som helst...!


2 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är föräldraledig.

  Du kan ha rätt till ersättning från oss under föräldraledigheten om du är privatanställd arbetare på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

  Här kan du läsa mer om vår föräldraförsäkring: http://www.afaforsakring.se/Forsakringar/Forsakring-vid-foraldraledighet-och-graviditet/

  Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
  Du kan även kontakta oss via Facebook - https://www.facebook.com/afaforsakring

  Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
  https://www.afaforsakring.se/om-afa-forsakring/uppsokande-kundtjanst/

  Vänliga hälsningar
  Sofia
  AFA Försäkring

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofia! Tack så mycket för att du hörde av dig. Jag är anställd inom den offentliga sektorn så detta gäller tyvärr inte mig. Men jag måste säga att jag tycker det är ett mycket bra initiativ med uppsökande kundtjänt. Tummen upp för det! :)

   Radera